Mitkoivanov's Weblog

октомври 6, 2008

СЪВИПУСКНИЦИ – една среща

Filed under: Uncategorized — Етикети:, , , , — гравитон @ 10:38 pm

Тази година, като ми тръгна на срещи с приятели от миналото… Пък то минало дал бог, ама бъдеще май няма?  Та през лятото се срещах със съученици от прогимназията, после със съученици от техникума и сега в събота 4 октомври 2008 година и със съкурсистите си от ВТУ „Тодор Каблешков” в София. Остава да направим  една среща на състудентите  от университета и ще затворим цикъла.

      Пък вие да не си мислите, че сега ще започна да Ви разправям как протече срещата в събота. Няма! И не за друго, а защото  и от снимките  се вижда, че се поразходихме из института, че ни беше приятно да потънем в спомени и да се почерпим по мъжки. По скоро, няма да ви разказвам за срещата, защото не могат да се опишат спомените  за младежи от преди 39 години, сега мъже и човеци с характери,  запазили по нещо от някогашната душевност и привързаност.

      Животът ни разпиля из цялата страна. На едни трудовия път премина в железопътния транспорт, други станаха кадрови офицери, трети бяха професионални спортисти, четвърти организационни работници  и управленци, пети телевизионни работници, шести бизнесмени в частния сектор, но всички с малък или по-голям принос за растежа на майка България през изминалите 39 години. Всички със своите семейства, деца и внуци и увереността, че не са живели напразно и могат да бъдат още полезни…

     

Advertisements

Вашият коментар »

Все още няма коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d bloggers like this: