Mitkoivanov's Weblog

юли 28, 2009

СЕРИОЗНИ СМЕШКИ

Filed under: Uncategorized — Етикети:, , , — гравитон @ 10:36 am

         IMGP4090

          Казах си Ви аз, че голям смях ще падне  след изборите!  Ама то смешното тепърва предстои! Пък на всичко отгоре почнаха и едни поличби? Ей на, вчера щом гласуваха в парламента правителството на Бойко Борисов  и земята се разтресе. Само не схванах от смях ли, от страх ли или ей тъй,   заради    самите  природни закони.Пък кой знае, може врящата земя да е разбрала, че я няма вече Емел Етем и министерството и да ни пази.

        Че и микрофоните при предаване на власта в Министерския съвет почнаха да правят смешки. За  Станишев работиха, а за Борисов прекъснаха. Както каза бат Бойко,  провокация му погодиха.  То това е най малкия му дерт. Представям си какво го чака по нататък!

         Гледам и  Костов побърза да се дистанцира от вече управляващите. Що ли? От стара коза яре е той!

        РЗС-то на Яни Янев  си каза,  6 месеца Ви даваме, пък после…  Ега  ти безрезервната подкрепа?

         Мартинчо с лимбата и той се изрепчи. Преглътна за Божидар  Димитров и неучастието  си във властта  и се изяви  като вълкодав-пикенезче.

         Само  Сидеров стои на твърди позиции, но с тях май само омекотява позиците  на  бат Бойко, както у нас, така и в ЕС?

         Гледам и какви подаръци си разменят старите и новите министри. Стария министър на енергетиката подари на новия макет на вятърна електроцентрала. С една дума, да ходи да гони вятъра! Пък новия програмата на ГЕРБ, като че ли  Петър Димитров ще я изпълнява?

         Но що са 100 дни пред нас, време са, ще видим на къде ще задуха вятъра.  Бат Бойко почна  вече обещания да прави пред Станишев. 

        И да Ви кажа честно,  почнах да го съжалявам човека. Не знам рожба на евгениката ли е бат Бойко,   но  колкото и на мачо да се прави,  взе да се усеща къде е попаднал. Започна да бие отбой нещо. Щял да им хвърли мандата,  та да ги види тогава. На кого? На онези дето дърпаха конците,  докато на единия крак глезена влезе в болница да лекува,  пък коляното на другия оперира?  Иска от народа и той ти даде!  Късно е чадо, резето падна!   Видя  депутатското си мнозинство в парламента и  групата си.   Е, последните,  гледаха в парламента, като мишки в трици, то и  болшинството  от тях не знаят,   къде са и за какво са там, ама нейсе, ще се научат. Политическото генно инженерство си е сериозна работа. Световната финансова криза, също, ще почака. Нали сме вече под опекунството на Световната банка. За сега не знам някоя държава да е прокопсала със Световната банка. Ама знае ли се, може да сме първите? Верен човек  ни изпрати,  в над 100 страни финансите е разглеждал и одитирал. Ама само документите, пък зад документите има реална икономика, реални хора и съдби.  Само не разбрах за Световната банка ли ще продължи да работи, както до сега, или за България?  Сигурно е, че и това ще разберем като се чуе ключовата дума. Не ме разбирайте криво, нищо не намеквам за зомбиране.

         За туй, бат Бойко, почна да ми изглежда като бик в скотобойна! Няма оттърване вече!  Вътре е! Щото е казано:“ Господи пази ме от приятелите ми, от враговете си аз сам ще се пазя“.  Тепърва ще чуем и разберем,  Божидар Димитров ли е приятел на Бойко Борисов или обратното.

         Ама какво Ви разправям смешки! Времето ще покаже!Несъмнено е, че идва есен и зима! А щом идват  eсен и зима,  идва и новата пролет!

3 Коментари »

 1. Хубав постинг 🙂

  Коментар от sickdreamer — юли 28, 2009 @ 12:57 pm

 2. Така си е!
  Не се усмихвам, защото съм от ония, пенсионерите, на които „няма да е добре да се намаляват пенсиите до края на годината“. (изказване от новото „горе“)

  Коментар от Графът — август 4, 2009 @ 5:04 pm

  • Аз за това в петък минавам през София, вземам внука и за две седмици отивам долу, на село , при „турбо“ баба Мара, дето е 85 годишна и пак отгледа истински плодове и зеленчуци. Караме баба, дядо и внуче при прабаба, две седмици и после я оставаме да си почине от нас. Качваме се на Банско. Ще си плуваме в басейна, ще си играм тенис и шах, ще се забавляваме, напук на ония „горе“… Дето викат родопчаните „Да се пукат душманине“. Пък после ше стягаме коланите!

   Коментар от гравитон — август 4, 2009 @ 5:35 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d bloggers like this: