Mitkoivanov's Weblog

март 4, 2010

МАЙМУНА

Filed under: Uncategorized — Етикети:, , , — гравитон @ 4:25 pm

      Брей, направиха ме на маймуна ! … Пък кой знае, може и сам да съм се направил?

      Ей на, последните ми два поста се крият нещо и това си е! Пак съм объркал нещо, викам си, но ? От как изтипосах поста за интервюто на  Иван и Андрей със Стефан  Софиянски, относно компетентността на финансовия министър Симеон Дянков ( дето му викат ту Мони  пицата, ту хер Флик ) и работите с новите постове в блога ми  взеха да се публикуват, но не се показват нито в моето табло, нито  в гугъла.  А иначе в блогорола се показват нормално и посетители си имат?..

     А бе, пак ви казвам, има нещо гнило! Ей на цяла седмица съм в  София, гледаме се с бабата и внука,  празнувахме 3 -ти март,  разбираме се и чакаме пролетта.  Ама тя не идва и не идва, досущ като държавните плащания.  Пак е негова работа, викам си, пак той ще е замразил и идващата пролет.

    И още нещо да  Ви споделя, не знам що тъй, ама и уиндоуса на лаптопа ми не ще да зарежда?  В Пордим си работи, във влака си работи пущината и в Пловдив си работи, пък в апартамента на сина, тука в София, опитва, опитва, мъчи се, но  не ще и това си е! Финансова му работа. Сигурно и той на икономии го е ударил!

   Та затуй, кесим си значи на дървото, зинзикаме си, събираме влага и хлад за лятото и си траем. То и пролетта ще си дойде! Няма бременно същество дето да не е родило! Каквото има да става,  ще стане! Горещо лято ни чака, само да не вземе да се разтресе и  от долу, че много маймуни ще изпопадат от клоните!

  А колкото до компютърните ми неволи, ако някой знае как да ги оправя да каже!

Advertisements

4 Коментари »

 1. Хи хи хи… Пролет чакате, ааааааа! Тя зимата не се дава лесно. Ето днес и сняг валяло в Софето, тук вятър духа и също захладня… А компютъра явно си иска в Пловдив да стои 😉

  Коментар от вили — март 5, 2010 @ 10:23 pm

  • Честит 8-ми март Вили! Бъди весела, красива и щастлива! Оставете я тази сърдита Баба Марта най-после! Какво сте се разлютили… явно много сме Ви ядосали! Ама знам, че ще Ви мине, щото си Ви обичаме, даже и заради това, че можете и да се разлютявате!
   А колкото до лаптопа, ей на, прибрах се в Пловдив и проработи! Ошашавена работа!

   Коментар от гравитон — март 8, 2010 @ 1:20 pm

   • Ясно е защо, Гравитон! Иска в Пловдив, другаде не му понася!
    Благодаря за пожеланията! И ти жив и здрав,а след някой друг ден (засега поне седмица предвещават синоптиците) и ще се усмихне Марта. А и като си имаме само месец трябва в него да съберем всичките сезони!

    Коментар от вили — март 8, 2010 @ 9:55 pm

    • Аз пък ще Ви чакам да станете пролетни, усмихнати и ласкави…

     Коментар от гравитон — март 8, 2010 @ 10:14 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d bloggers like this: