Mitkoivanov's Weblog

август 18, 2011

АВаНТюРА с АВеНТуРА и снимки от далече

       Това лято се оказа толкова тежко и жежко, че сладоледа започна да се топи още преди замрязяването в шоковите камери. И докато него, шока го стягаше и правеше по привлекателен и продаваем, то мен шока от безкрайните и безмислени  проверки,на разните контролни органи, ме скапа окончателно.

       За това,  един юлски ден,  зарязах бизнеса да се оправя сам. Избрах си една от предлагащите безкрайни удоволствия по света. Приведох и,  няма и 2000 лв  и полетях за цяла седмица. Най-напред до Мюнхен, а от там с  дълъг полет през океана, се озовах в Доминиканската република.  Захванах с една дума АВаНТюРА  като с   АВеНТуРА.

        Какво? Да не си мислите, че сега ще  започна да  Ви разказвам къде и как съм прекарал? Не познахте! Ще  Ви покажа само няколко снимки от тази незабравима авантюра в далечната Доминиканска република. Сами се убедете, какви красоти и още неизживяни удоволствия  Ви предлага тя!.. Пък дано  имате щастието да отидете и  Вие!

        Ще бъда откровен с Вас: освен  безкрайните плажове, гмуркането в кристалните карибски глъбини и сърфирането по вълните;  можете да посетите и джунглите, да се наслушате на меренге  и  още хиляди забавления. Но  Ви предупреждавам – Там, за сега,  не можете да намерите сладоледите ЧИЧО  ЧАРЛИ !

Вашият коментар »

Все още няма коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d bloggers like this: