Mitkoivanov's Weblog

април 25, 2012

Над гр. Пордим НЛО ?

Filed under: Фотография, Uncategorized — Етикети:, , , , — гравитон @ 8:12 pm

След тежките 28 градуса топлина, днес 25 април 2012 година и в Пордим връхлетя пролетна прашна буря и зявяля освежителен дъжд! Слънцето полегна на запад за сън, но преди това погали отминаващите на изток дъждовни капки и небето захлупи с красива дъга, окъпаната природа.
След няколкото снимки, на изток, над разлистените, окъпани кестени видях,…. плавно движещ се блестящ предмет. Не приличаше на самолет. Освен това, до сега никога не съм виждал „коридор“ в който да се движат самолети от юго-запад на северо-изток… Успях да направя само една снимка с любителската си, скромна камера PENTAX Optio Z10.
Опитах с моите малки технически възможности на лаптопа, да разгледам летящия обект с различни увеличения и си мисля, че това не бе самолет. А дали е така ТЕ ЩЕ НИ КАЖАТ!
Може би и Вие ще опитате да разгледате увеличен обекта с двоен клик. Прилича ли Ви на самолет?..

Advertisements

2 Коментари »

  1. По повод снимката, която е направена реших да споделя нещо , което забелязах наскоро, но определено чак сега се сещам и бях позабравила. И понеже се сетих за случката, реших да потърся в гугъл дали някой друг като мен е забелязъл неидентифициран летящ обект по време на дъга. Та скоро в София (в близост до Централна гара има градинка) , където стоим с детето често се появи дъга (25 Април мисля че беше точната дата) и всички вдигнаха глави да гледат дъгата. Не след дълго случайно забелязах3 летящи кръгли неща в далечината, които имаха цвят на метал, не бяха бели , нитосветещи. За първи път ми се случи да видя това и вече съм доста по-склонна да вярвам на хора, на които им се е случило да видят подобни обекти.

    Коментар от Надежда — май 7, 2012 @ 9:23 am

    • Е не знам каякво беше, но летеше и то доста по-бързо от самолет. Съжалявам само, че в този момент не се сетих и нямах време да превключа на видео заснемане! … Каквото и да е, дано е за хубаво и да ни носи радост, като небесната дъга !

      Коментар от гравитон — май 7, 2012 @ 11:58 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d bloggers like this: