Mitkoivanov's Weblog

март 13, 2013

БАЛАНС

IMGP2647     Не знам защо, но като гледам този млад  котарак ми идва наум за  Служебното ни  правителство?

Охранен, пъргав, добре гледан и доказал се в живота. С една дума успял е да се издигне. Разбира се,   за неговото издигане е допринесло  най-вече, влечението му към небесната синева, тоест  любовта към свободата  и дясната политика, поставяща го над цвъртащите мишки и мълчащото мнозинство.

Замътен, струва ми се,   във Вашингтон, при последното длъжко посещение на Цветанов и по краткото на Борисов зад окена,  новия кабинет, е с къде по интелигентни хора от измъчилите ни през последния мандат управляващи. Очаква се подкрепа, като се почне от Вашингтон и Париж, та да се свърши с  Пекин  и Брюксел. Надяваме се,  че и  стажа в Харвард,  Европейската банка за развитие, фирмите на ТИМ  и коридорите на герберската власт ще са от полза. За Кремъл не знам!?

За това, като пожелавам успех на новото Служебно правителство, ми се ще да напомня:  Господа министри,  следва да служите   на протестиращите и мълчаливото българско мнозинство, а не толкова на  на задокеански, европейски или  картелни и други монополни работодатели. Иначе казано балансирайте внимателно!  Паданете  от дясно или от ляво на мрежата,  може да предизвика гладните цвъртящи мишки да  прегризат и мрежата…

От Вас се иска да издържите два месеца,  пък  протестиращите и мълчащото мнозинство, този път първо да мислят с главите си, пък после да гласуват!

imgp9142

Advertisements

Вашият коментар »

Все още няма коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d bloggers like this: